Update, og inspirasjon!

Postet av Aleksandra den 2. Mar 2013

Jeg vil bare at helgen skal gå fort, fordi jeg vil tilbake på skolen på mandag! Har vært syk i en hel uke, og kan ikke vente med å komme igang igjen. Jeg har sittet hele uken og gått igjennom klipper i hodet, sett på bloggene til andre i klassen og kjent på savnet av å drive med hår. 

På mandag starter alvoret igjen, og jeg har mye som skal gjøres. Det er hele 2 tester jeg skal igjennom, og mye som skal prates om. Jeg skal få tatt ekstra mange bilder til bloggen, som dere skal få se til uken. Gleder meg :D 


__________________________________________________________________________________________________

Siden det er helg, legger jeg ut litt inspirasjonsbilder, som kanskje inspirerer til helgens frisyre. 

  Selv er jeg veldig glad i stort hår, rufsete og edgy. 

  Siden jeg selv har kort hår, syns jeg det er vanskelig å vite hva man kan gjøre med håret sitt. For min del går det i diverse fargekombinasjoner, siden det er lite å få gjort med mitt korte hår. Dette syns jeg var en utrolig kul fargekombinasjon. 

  Oppsett er alltid en slager. Det er ikke alltid like lett å gjøre det på seg selv, eller andre for den saks skyld. Men det er lov å drømme om den perfekte frisyre, og denne var noe å drømme om! Med dette, ønsker jeg alle en super helg! 

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.