Jeg er nå på Bob nr 8, and more to come! Her er en liten oppdatering!

Postet av Linn Catherin Hansen den 12. Jan 2015

Utplaseringen på Fornebu nærmer seg mot slutten, det har vært en lærerik prosess og føler at jeg er noen hakk visere nå enn jeg var da jeg begynte i Oktober, både med det å behandle kunder, hvordan ting skal være i en salong.....Og det med hår da!
Jeg har lært at man skal planlegge i god tid, ikke vente til siste liten (hadde en hard erfaring første del i utplasering med alle disse tingene, selv om det var uheldig var også ting litt selvforskyldt. Alt for sjenert til å spørre om å få observere, det gir jo konsekvenser!)
Siden vi nå hadde så og si all kontroll over vår egen lærdom, så var det lettere å organisere tidspunkt og behandlinger for modellene vi skulle ha. Vi skal jo ha ganske mange i siste praksisdel: 6 modeller!
To klipp, to farge, en strukturomforming og ett oppsett! Jeg fant ut at det å finne modeller på nett er den beste måten å få det til på. Jeg har truffet så utrolig mange hyggelige mennesker på hårmodell-sider og de har vært både forståelsesfulle, tålmodige og søte.
I starten var det skummelt fordi du kjenner jo ikke menneskene. ''Tenk om hun/han ikke møter opp!''.
Så lenge man har god kommunikasjon og planlegger godt så går det som regel bra! Det å være ute i god tid er VIKTIG her.
Nå er det kun oppsett igjen og dette skjer i morgen, på en modell jeg også hadde som klippemodell forrige torsdag!
Jeg har øvd meg på fransk flette (haha! Små steg av gangen) og skal prøve kombinere det i et oppsett. Muligens jeg øver meg på fishtail-braid også. Jeg skal bli god på å flette har jeg funnet ut!
Fletteboka er genial (vi har den i salongen, jeg smugtittet litt i den og det er der jeg fant fransk-flette oppskriften!). Fra å være flette-newbie til å kunne gjøre en fransk flette (ikke spesielt pen akkurat, men det så ut og kjentes ut som en fransk flette) så er dette ganske kult for meg.
Jeg poster naturligvis resultatet, med mindre jeg er for flau over hvordan det ser ut haha...Jeg tror oppsett er noe jeg må jobbe med.

Her har vi jo et kreativt ''oppsett'' jeg gjorde på skolen... Jeg håper det går litt bedre i morgen!Veeeel...Hvis du lurer på hvor jeg er, så er jeg iallefall et eller annet sted rundt her^ de neste dagene!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.