Tabitha Narozny

Tabitha Narozny

Student

Endelig praktisk

Postet av Tabitha Narozny den 15. Jan 2015

I dag var dagen enderlig kommet. Vi skulle få utstyret våres. Var deilig å enderlig få dette, og se dette i våres egen øyer.Det var totalt 10 børster/kammer av forskjellige varianter, 1 hårføner, 4 spenner, 3 nåler, 1 mappeholder (for å holde saks/børste når man klipper)


Vi hadde også praktisk for første gang i dag. Vi skulle rulle opp håret, og style det. Her er det før bilde før vi begynte med å gjøre noe som helst med det.Dukken vi tok, var en del skalla på toppen, og litt for kort hår, men vi håpet på det beste, så vi satte i gang, først med å gjøre håret gjennom vått, før vi startet med oprullingen.

Slik ble frisyren våres. Skulle i tillegg være flette på siden, men pga at håret var alt for kort, det skulle være tupert, så ble håret som jeg flettet alt for kort i forhold til det vi håpet på. Vi prøvde å gjøre det beste ute av det. Det er det viktigste at vi gjør det beste ut av enhver situasjon.Når vi var ferdig med hårfrisyren, skulle vi rulle opp igjen. Denne gangen brukte jeg og partneren min ca 30 min på å rulle opp, og det ble ordentlig, og vi var kjempe fornøyde med resultatet.Dette var det siste vi gjorde i dag. I morgen skal vi begynne med ny frisyre. Så blir veldig spennende hvordan det går i morgen.
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.