Tabitha Narozny

Tabitha Narozny

Student

Svinekam

Postet av Tabitha Narozny den 17. Jan 2015

I går hadde vi siste dag med opprulling og oppsett.

Dette var det jeg kom til i dag. Vi gjorde opprullingen i går før vi gikk. Partneren min kom ikke før etter lunsj.Etter at jeg tok ut rullene, ble håret seene sånn.Siden vi tok lokketopp frisyre dagen før, måtte jeg ta svinekam. Etter 4-5 forsøk, ble jeg fornøyd med svinekammen min.Når jeg var ferdig med denne frisyren, fikk jeg bedskjed at jeg kunne ta valgfri frisyre. Hadde problemer med å finne ut hva jeg skulle gjøre. Så endte med at jeg bare prøvde meg fram.Vil bare avslutte med å si at jeg begynner å merke hvor slitsom dette kommer til å bli. De første 2 ukene er nå omme. Vi har fått mye nytt informasjon. Har gått igjennom 2 forskjellige ting hver dag, og det er veldig mye å ta inn. Jeg var klar over hvor tøft dette kommer til å bli, at vi går igjennom veldig mye på kort tid, men var virkelig ikke klar over at det kommer til å bli så tøft.

Får bare ta dette som en artig og spennende utfording, og bare prøve å gjøre så godt man kan. For det er utrolig spennende skole og spennende ting vi lærer, men det er tøft, det skal jeg innrømme.

Til uken skal vi lære mye nytt igjen, vi skal blant annet begynne å klippe, så det blir spennende og enderlig begynne med dette.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.