Tabitha Narozny

Tabitha Narozny

Student

Fun med føn

Postet av Tabitha Narozny den 20. Jan 2015

Var utrolig sliten i går når jeg kom hjem, så i det jeg traff sofaen, slokna jeg. Så da blir det en liten oppdatering for gårsdagen og dagen i dag.

La oss starte med gårsdagen.

I går lærte vi helform føn og rundbørsteføn. Fikk bare tatt bilde av helform føn. Glemte helt å ta bilder. Blir litt borte i sin egen verden når man gjør dette. Man konsentrerer seg veldig, og det er kanskje veldig artig å driv på med dette, så da glemmer man alt annet.I dag lærte vi først bølge føn, for så å lære oss retningsføn,

Første vi lærte oss i dag var bølge føn. Var litt vanskelig, men var artig å gjøre denne type føn. Vertfall når jeg klarte det. Læren sa at det ble bra, så på slutten lekte jeg meg bare litt, og prøvde å få litt bølge i luggen også, slik som bilde nr 2 under.Må si jeg ble fornøyd med luggen.

Retningsføn. Uff. Den vil jeg nesten ikke snakke om. Den var utrolig utfordrende. Vi skulle føne det slik at frisyren ble firkantet, og dette må jeg si var langt i fra det enkleste. Jeg følte jeg gjorde alt riktig hele veien, læren så, men vikavel ble det et sted underveis i prossesen der det ble feil. Frustrerende. Men jeg prøvde å gjøre dette med luggen, og det klarte jeg helt perfekt. så var litt iriterende at jeg ikke klarte det i resten av frisyren.

Fikk desverre ikke tatt bilde av det jeg hadde gjort. Ikke lov å ha mobil i timen, og kameraet mitt er på reperasjon. Har det igjen om seinest 2 uker (happy face)

I morgen skal vi drive på med varmevertøy, så skal ha med rettetangen min i morgen. Så det kan bli artig og holde på med, og lære andre teknikker og ikke minst riktig teknikk.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.