Tabitha Narozny

Tabitha Narozny

Student

Klipping på gang

Postet av Tabitha Narozny den 23. Jan 2015

I går startet vi med klipping for første gang.

Før lunsj hadde vi først demo hvor læreren viste hva vi skulle gjøre. ca halv 2 fikk vi dukkehodene. De hadde langt hår i forhold til de vi tidligere har holdt på med. Men de skal bli kort til slutt.

Først skulle vi skylle veldig godt før vi skulle dele opp.Fikk ikke tatt bilde når jeg hadde delt. Men jeg klarte å dele fort nok til å kunne starte å klippe.

Vi forsatte i dag, og jeg ble ferdig med å klippe i dag også. Jeg slet veldig med føningen, siden jeg så å si aldri har fønet i mitt liv før jeg begynte på skolen. Men jeg fikk en hive five for klippingen, så må si jeg er stolt av det.

Her er noen bilder av slutt resultatet. Denne type form for klipp heter heltform, det vil si at nederste delen av håret er helt rett rundt hele. Dette kaller vi designlinje. Avsluttende form av klippen.
Vi skal forsette å klippe på mandag og tirsdag før vi skal ha prøve på onsdag. Så dette blir spennende.

Så god helg ale sammen =D


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.