Tabitha Narozny

Tabitha Narozny

Student

uke med parallell og dukken har fått navn

Postet av Tabitha Narozny den 6. Feb 2015

Mandag begynte vi med minskene gradering. Dette er noe man gjør i fronten, alså siden av ansiktet for å forklare enklest mulig. Håper det var forståelig. Har desverre ikke bilde.
Tirsdag hadde vi allerede ny klipp. Parallell gradering. Hovedsakelig klipping på siden og holde fingra parallellt med oppdelingslinjen.

Ca slik, som bilde under, bare litt lengre bak skulle dukkene våres bli på prøven som var i dag. Dette er en demodukke.Fra 8:00-8:30 kunne vi dele opp ferdig, så gjorde dette. Dele inn i 6 deler isteden for 4 deler. Synes dette var lettere, og når jeg klipte, så klipte jeg halveis på ene siden før jeg forsatte på andre siden. Fikk bedskjed om at vi skulle klippe ferdig ene siden før vi klipper den andre. Men som dem også sier, så finner vi alle får egen måte som funker for oss, viktigste er at resultatet blir riktig.Ca klokken 13:30 satte lærene på en klippe film. Den var spennende helt til siste delen hvor det var intervju med en angående klær og klesstil og hva som kler i forhold til form. Vet det har mye å si, men etter en lang uke med mye hosting, snufsing og nysing fra min siden (har hatt kraftig forskjølelse =P) så var det mye spennende å se på at folk ble klippet spennende og stilige hårfrisyrer, enn å se på en dame får en ny stil. Men det var nå min mening. Kjønner jo at det er viktig.Tenkte å avslutte hele innlegget med å fortelle navnet på dukken. Når vi skriver/tegner disse kjemaene, skal vi skrive navn på kunde og frisør, frisør er jo meg, men jeg har hele tiden skrevet "MRS Dollface" som kunde. Så Dukken min har fått så fancy navn som MRS Dollface.

God helg =)

PS:
Håret begynner å bli veldig kort. Stakkar MRS Dollface, tror ikke hun føler seg så fenimin lenger stakkar og snart skal hun bli erstatet med en som har lengre hår. Life of circle with dolls =)

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.