Tabitha Narozny

Tabitha Narozny

Student

Rolig start på en ny uke

Postet av Tabitha Narozny den 9. Feb 2015

Vi prøver å skrive dette innleget igjen. Pc'n bestemte seg får å lage bluescreen og lage en høy dure lyd. Hørtes ikke frisk ut, men den slo seg på igjen. Den kjønte sikkert at den hadde gjort noe dumt.

Men nå tilbake der jeg ble brutt av pcn.

I dag har det vært utrolig behagelig dag. Startet dagen med å lære en ny klipp. Like lengder. Håret holdes 90 grader ut av hodebunden. og alt hår skal ende med å bli like langt over hele hode. Ble ingen demo, for vi elevene skulle prøve å finne ut hvordan vi skulle inndele håret og klippe. Var utrolig utfordrende, så vi var glad for at vi gikk igjennom med hele klassen.

Vi klippet til ca halv 2 tiden før vi begynte å rydde, for klokken 2 skulle det være bloggevent og vi hadde fått besøk.

Bloggevent skulle en i klassen bli kåret som måneds blogger. Var en velfortjent vinner hun som vant. Hun skriver utrolig artig og man flirer hver gang man leser innleggene hennes. *applaus*

Vi hadde fått besøk av en som heter Lars Eriksen Eitran. En som gikk på skolen i 2006, ferdig som lærling i 2009 og vært med på utrolig mye forskjellig og skal etterhvert starte å jobbe i New York. Vi alle ble veldig inspirert av historien hans. Fra å være dårlig i klipp til å bli en utrolig dyktig frisør/hair stylist.

Siden jeg ikke har noen bilder av dagen i dag, så slenger jeg med et søt bilde av mine kjære pelsdotter som også trengs å klippes i ny og ne =) Heldigvis så sier de ikke noe som helst om resultatet av klippen, så de er utrolig vennlige kunder.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.