Tid for BLOGG!

Postet av Martyna Anna den 9. Feb 2015

Nå er det litt over en mnd siden skolestart, jeg er kanskje litt sent ute med bloggingen, men bedre sent enn aldri. ikke sant? :)

Utrolig rart å tenke tilbake på første skoledag, jeg viste ingen verdens ting om frisørfaget. Kjenner stor fremmgang fra da til nå. Føler at jeg allerede har lært så mye, at jeg neste blir litt overasket når det kommer noe nytt vi skal gjennom. Kanskje bare en mnd på skolen, men så mye som vi har fått til på den korte tiden, teori, oppsett, krøller, føn, tegning, klipp + mye, mye mer.

Her for dere se bilder av det jeg har drevet med den siste mnd.
Svinekam


kreativ oppsett
Lager bølger med rettetang på Rebekka


klippe test helform


økende gradering


minskende gradering på sidene


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.