Tabitha Narozny

Tabitha Narozny

Student

Dukken Frida

Postet av Tabitha Narozny den 11. Feb 2015

I dag begynte dagen med å krangle med guiden. Etter å ha begynt å klippe litt, så fant jeg ut at guiden min var klipt litt feil, som gjorde jeg måtte starte på nytt.

Og det var ikke 1 gang jeg gjorde på nytt, det var (wait for it....) 3 eller 4 ganger før den enderlig var bra. Så da bestemte jeg meg for å gi dukken min et navn. Av en eller annen merkverdig grunn var det Frida som poppet opp i hue mitt. Så hils på Frida. Dukken med det lite sammarbeidsvilje håret.
Akkurat nå ler jeg bare av hele situasjonen. Vi holder forøverig på med økende lengder. Mye små detaljer å huske på når man klipper denne klippen. Men etter at dukken fikk navn, så var det noe som kjedde. Alt bare gikk framover i riktig vei.

Så til dere alle som sliter, gi dukken deres et navn. Det kan hjelpe =)

Jeg ble ferdig med å klippe, føne og gå over klippen (var noen små feil, men det er dem man lærer av) I front er det frihåndsklipping, noe som faktisk jeg har gledet meg utrolig mye til, og jeg ble veldig fornøyd med sluttresultatet, og det ble lærene også, utenom den lille detaljen at jeg hadde holdt fingra litt for rett i forhold til det jeg skulle gjøre. Men i morgen skal jeg få til denne klippen perfekt.
Hvis noen skulle lure, så setter jeg alltid klypene mine i håret når jeg pakker dukken bort. Av en eller annen merkverdig grunn, har slike ting lett for å bli sporløs forsvunnet.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.