Første kombinasjons klipp og selvfølgelig test! :-)

Postet av Susan Magnussen den 23. Feb 2015

Klippetester kan man aldri få nok av!
Sist uke hadde vi vår første kombinasjonsklipp. Denne klippen var satt sammen av tre/ fire klippeteknikker. Vi skulle først klippe en helform, deretter gradering, økende - og like lengder.

Dette var en klipp hvor man måtte ha tungen rett i munnen, mye å tenke på og veldig lett for å få sidene ujevne slik at man måtte begynne på nytt, noe jeg måtte. Jeg følte jeg slet en del med graderingen men på testdagen satt alt som et skudd. Noe som har gått igjen i alle testene mine er at klippen har blitt litt for lang, noe som er greit. Man vil heller ha en litt for lang enn for kort klipp, men det begynner å irritere. Altså noe jeg jobber med.

Imorgen skal vi ha en ny test alledere, i samme klipp bare kortere, altså kort gradering. Dette er også samme klipp vi har til torsdagen med skjeggklipp på modell. Dette blir en utfordrende uke med mange sommerfugler i magen. Første klipp på en person er litt skremmende, men det skal gå så bra :-) gleder meg!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.