KURS MED L'ORÉAL

Postet av Iselin den 20. Mar 2013

Er igjen på plass i sofaen. Trofaste sofaen som om kvelden omgjøres til seng. Ørene lytter til Bastille - Haunt og fingrene glir over tastaturet i dette øyeblikk slik at jeg får fortalt hele verden (nesten, hihi) om hva jeg har holdt på med igår og idag. 

Mandag hadde vi produktkurs med L'oréal! Gøy å lære mer om deres produkter også. De har utrolig mye fint for forskjellige hårtyper de også. Vi har brukt for det meste Redken på skolen, men nå skal jeg jammen meg variere mye mer! 


Vi fikk utdelt produktkatalogen for 2013, og for en forside, dere! Dæven! Ble så inspirert til å få tak i masse hår, en person som tar seg skikkelig godt ut på bilder, et bur og antrekk til å ta tidenes feteste løveshoot. Sære greier er helt min greie, vet ikke hva det eventuellt kan brukes til enda, men kult hadde det vært! Er ikke verst å bli så inspirert bare av å se en forside. 

Vi begynte å bla i katalogen og snakke om forskjellige shampooer, kurer, balsamer osv! Fant og et skikkelig godt ferietips til de som er mye utenlands i de varmere strøkene :


Se der ja! Dagens ferietips fra meg! 

Etter lunsjen gikk vi igjennom styling produktene deres, og da putta jeg enkelt og greit alt i håret, jeg. Fikk virkelig kjent på alt og hvordan det var i hår! Mousse, voks, paste, gel, "sprayvoks", "spraymousse, hårspray + myyye mer!


Både Hanne og jeg syns det var skikkelig gøy å teste produkter altså! Hvertfall den fiber-saken. "Ta litt i hendene, smør de sammen og KLAPP" Javel. La oss se hva som skjer! Joda, her føyk det ut lette "fiber-fjær" om man kan kalle det for det, og det var gøy. Kjempegøy, faktisk. Jeg er en nysgjerrig sjel, så når man plutselig kan klappe frem fiber, da lurer man på hvordan det går til og hvorfor det er sånn og hvorfor i all verden det er så gøy! 

Det skal og sies at dette var den mest avslappende mandagen på skolen hittil. Vi fikk vaske og kure håret til hverandre også teste ut styling produktene - en gang til! Denne gangen klæsja jeg ikke oppi alt, da. Tenkte det fikk klare seg med pudder, voks og hårspray. Og en olje-spray. 

Om vi skal over til dagen idag, så kan jeg med en gang si at hodet mitt er fullt. Det er tall som opptar plassen. Tall med komma foran, og ikke minst tonehøyder, underlag, fargenyanser og heeeeisann. Har faktisk sitti med fargeteori i hele dag! Var så stille på jobben så da dro jeg likesågodt fram blokka igjen. Fikk finskrevet notater og det satte seg litt bedre. 


Vet ikke hva jeg skal kalle denne, jeg. Brosjyre er noe mindre og perm er det ikke, så da blir det "blokka". Overlevbart det også, tenker jeg! 


Demo på tonehøyder! Godt å se det for seg. 


Ekspert hjelp fra fantastiske Elisa (jeg husker dessverre ikke helt om det var Elisa, Elise, Lisa eller Lise hun het, hun hadde så mye å fortelle om så mye annet, så jeg var frekk nok til å glemme hva hun het.... Håper ikke hun, eller noen andre, tar seg nær av det!) Hodet mitt tenker bare tonehøyder og refleksjoner og hva som går hvor nå, så om hun kanskje ikke het noen av de fire forslagene beklager jeg.. Haha, er ikke greit å være frisørelev, tydeligvis! Hohoo. Det jeg skal frem til, da, er at hun var kjempeflink til å lære bort! Og tålmodig! Flott menneske, enkelt og greit. 


Og her er jeg godt igang med skolearbeid på jobb. Skrive notatene bedre slik at de er enklere å forstå. Dessuten sitter det ti ganger så godt om man repeterer det samme dagen bare litt senere! Helt rått faktisk!

Men nå, dere. Nå skal denne slitne sofasliter'n finne sengen. Trenger mildt sagt søvn om man skal få nullstilt hodet litt til Redken kommer med kurs imorgen. I farge. Med bokstavkoder i refleksjonene i stedet for tall. Brain, be prepared! 


Over og ut,
-Sofagrisen 

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.