Jeg prøver igjen

Postet av Aleksandra den 21. Mar 2013

Begynte så fint for en liten uke siden og skrive mye, men samtidig lite, la til masse bilder som jeg har tatt, og satt opp alt så rent og pent, men klarte å slette alt, etter ca. 3 kvarters skriving. Så da ga jeg enkelt og greit opp der og da. Så nå prøver jeg igjen! 

Vi har jo hatt masse kurs med L'orèal og Redken. Både i strukturomforming, produkter og farger. Har vært så sinnsykt mye som skal læres, på kortest mulig tid. Men det har vært utrolig spennende og lærerikt. Deilig og endelig begynne med noe litt annet etter intense klippeuker. 

Går ikke så veldig inn på hva vi har gjort de forskjellige dagene, da det kan bli litt mye, men legger ut noen bilder fra diverse dager. Jeg har ikke tatt bilder alle dagene denne uken, litt fordi det har vært teori, og da tenker man ikke så mye på bilder og slikt. 


 Her fikk vi vikle på en hår-lapp, og bruke oljer og fiksering. Ganske stilig.


 Vidal Sassoon-visning på skolen, etter at noen i Adam og Eva var på London-visning. Bilder er tatt av vår flinke lærer Anne-Lise som styler Iselin i klassen, 3 superkule chicks, og selvfølgelig Ann-Christin, som er en rollemodell for alle elever og lærlinger. 
Vi har jo også hatt Blogg-Event, og igjen vant Gruppe B denne måneden, akkurat som forje, og Julia vant månedens blogger! Gratulerer på etterskudd.

__________________________________________________________________________________________________


I dag har vi begynt med farge praksis. Det var utrolig morsomt, men man merket godt at underlaget var ikke noe særlig å jobbe med. Dukkehoder anbefales ikke å farges! 
I morgen står elevene for tur, og vi skal farge hverandre. Da blir det nok masse bilder og masse moro. Har i tillegg bursdag i morgen, så det blir nok en superbra dag. 

Skal se om jeg får slengt inn noen bilder i morgen av fargedagene, hvis ikke, ønsker jeg alle en kjempe flott helg! 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.