REDKEN FARGELÆRE OG PRAKSIS

Postet av Iselin den 21. Mar 2013

Dagene går så sinnssykt fort nå! Det er helt utrolig å tenke på alt vi har lært siden januar! Og jeg digger det fremdeles like mye! 

Igår så hadde vi besøk av Ronny fra Redken. Skikkelig gøy å ha teori med en sånn sprudlende fyr! Vi lærte mye mer om Redken sin historie, mer om deres farger, shades og chromatics, også viste han oss et par foliestriper teknikker! 


Gladgutt! 

På slutten av dagen fikk vi også en bag fra Redken med prøver på produkter! Har allerede benyttet meg av prøven på all soft shampooen! Kjekt å ha, er greit å variere i hårpleie da håret trenger litt av alt. 

Så kommer vi til dagen idag da, dere! (Blir litt korte innlegg, er så trøtt og vil sove, men vil så gjerne dele alt med dere også!) Anja viste oss flittig hvordan man påfører klassisk farge : 


Gladjente! :)

Etter at vi fikk tegningene våres godkjent var det på tide å prøve selv. Ivrige elever er vi alle sammen, så du kan jo tenke deg hvor lenge vi har gledet oss til å holde i en pensel og kline farge på dukka! Gjorde vårt beste med å være så presise som mulig, fargen satt derfor i mye lenger (altfor lenge) enn den egentlig skal! 

Jeg valgte meg ut fire forskjellige farger. Delte hodet i to og tok to forskjellige farger i bunn og to forskjellige i lengdene. Har lært mye av å få prøve selv, som for eksempel at jeg må overlappe mer, bli raskere, blande mer farge og ikke minst bruke mer farge! 

Så slik her ble det: 


(Delvis) nylig påført



Etter - høyre side. Ble ikke så ille, men ja.. Mye rom for forbedring! Haha.




Det var det jeg hadde å komme med idag, men etter å ha holdt så mye på med fargeteori og farging (den siste uken, altså) må jeg bare legge ved bilder som inspirerer meg! Enjoy, og god natt :) *Alle bildene under fant jeg på google*









Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.