Anja Jenssen

Anja Jenssen

Student

New year, new beginnings

Postet av Anja Jenssen den 5. Jan 2016

Femte januar totusenogseksten, første skoledag ved Adam og Eva akademiet gjennomført. Kan med hånden på hjertet si at skolen står opp til alle forventninger og jeg kan ikke vente på å sette i gang med det som måtte komme.
Samtidig som jeg ønsker å bli den best mulige frisøren jeg kan bli, vil jeg med å bruke denne bloggen gi både meg selv og andre inspo for økt kreativitet og et innblikk i min hverdag. Jeg ønsker å legge mest vekt på inspirasjonsbilder men samtidig poste tekster der det passer. Bildene jeg bruker henter jeg fra ulike sider samtidig som jeg blir å bruke egne foto.

Så da var bloggen i gang og resten av standarden for skoleåret settes og startes i morgen den dag! Can't wait :)
Kommentarer

— Guest
Captcha