Anja Jenssen

Anja Jenssen

Student

walkin' down history lane part I

Postet av Anja Jenssen den 6. Jan 2016

Dagen i dag har gått til undervisning i blant annet Trend & stil historie (noe som har en høy stjerne hos meg). Jeg synes det er interessant å se hvordan motebildet har formet seg opp gjennom tiden mens den samtidig har brukt tidligere perioder for utvikling/fornying. Kommer til å lage en egen post hvor jeg går inn på de ulike epoker men først tar jeg for meg noen av mine favorittikoner. Disse damene er stor inspirasjon når jeg jobber med hår/makeup/stil, enjoy :)

1930s
Marlene Dietrich
1940s
Elisabeth Taylor1940/50s
Lauren Bacall & Marilyn Monroe

1960s
Brigitte Bardot1970s
Diana Ross & Cher1970s
Debbie Harry1980s
Madonna


DEL 1. Del 2 kommer etterhvert :)


//Bilder hentet fra google.com


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.