Kiran Majeed

Kiran Majeed

Student

Go for it. Adam og Eva Skolen..!!! (04.01.2016.)

Postet av Kiran Majeed den 12. Jan 2016

Begynner litt tidlig med bloggen min 1 dag tidligere =D

Kan nesten ikke vente på skole start. Gleder meg som en liten unge :)

Jeg er en vårkull student (2016).

Det tok meg veldig mange år før jeg fikk bestemt meg, hva jeg ville holde på med videre i fremtiden og pensjonere meg i ?

valget stod mellom 2 ting,

Gjøre hva som helst og tjene penger, slite livet mitt ut på jobben jeg ikke liker og kun holder på med fordi jobbe MÅ alle for å tjene og overleve. Og pensjonere meg på noe jeg aldri har likt å gjøre.. eller følge drømmen min og pensjonere meg i det jeg elsker å gjøre. Vanskelig vei å gå men valget var klart! Følge drømmen! Nettopp Fordi når jeg blir gammel kan jeg roe meg ned og få indre glede over at jeg har holdet på med noe jeg selv ville. Den følelsen kan da ikke erstattes, de minnene kan da ikke erstattes.

Livet får du Kun engang, men mange sjanser og muligheter skal du få så lenge du lever, gjelder kun å ta riktig valg på riktig tid. Tiden får du aldri tilbake...

bee tuned mere oppdatering kommer :)

Y.O.L.O..!!

ps: Motto for alle mine blogg kommer til å være,

Y.O.L.O..!! (You, Only, Live, Once)

ta hintet ;)


(bildet er hentet fra)

https://www.google.no/search?q=adam+og+eva+skole+k...


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.