Louise Rådström

Louise Rådström

Student

- Då var det dags för mig med

Postet av Louise Rådström den 15. Feb 2016

Nu har vi kommit en bra bit in i utbildningen och vi har snart gått igenom alla klippformer. Så kanske är det dags nu att försöka blogga? Haha

Idag har vi börjat med en kombinationsklipp. Ökande längder/ lika längder och gradering. Väldigt spännande faktiskt! Mycket att tänka på och roligt att känna att man faktiskt klarar av detta och kan klippa denna klipp med! Förra veckan slet jag ont med ökande längder, jag klippte helt galet men i slutändan blev det ändå så bra det kunde bli! Så all tid jag slet med denna klipp gav faktiskt resultat, det kändes ganska mörkt där ett tag men skam den som ger sig! Vi fick nämligen besked om hur den klippen hade gått idag och jag blev väldigt glad! Perfekt med såna besked en måndag 😉

Tanken med denna blogg är kanske inte att jag ska skriva så mycket då jag inte har de där blogg- generna i mig. Utan jag ska försöka att vara flitig med att ta bilder och försöka att insperera er på så sätt!

Hoppas ni följer med på min resa som blivande frisör! 💇🏻💇🏻


Kram, Louise


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.