Sine Omdal

Sine Omdal

Student

Kombinasjon av ulike klippeformer

Postet av Sine Omdal den 20. Feb 2016

Klippeukene våres er snart ferdige, og vi har hatt alle klippeformene. Jeg syns det har vært utrolig spennende å lære de forskjellige klippeformene, men det mest spennende er nok å kombinere dem.

I denne uka var vel da vi begynte med å kombinere ulike klippeformer. Vi hadde test i like lengder / økende lengder / gradering på torsdag. Jeg syns det har vært den mest spennende klippen til nå. Så jeg bare gleder meg til jeg kan kombinere og sette sammen klippeformene selv.

Her er noen av klippe resultatene mine som jeg har hatt test i:Parallell gradering. Karakter: 6Økende lengder. Karakter: 4Like lengder / Økende lengder / gradering. Karakter: 5+


- Sine MadelenKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.