Skolen så langt.

Postet av Karinah K. Christensen den 24. Aug 2013

Idag er det lørdag 24/08, den 12/08 begynte jeg på Adam og Eva skolen.
Jeg trives veldig godt så langt, det er 60 elever i klassen, så det er mange nye mennesker å bli kjent med, også har vi jo alle de fantastiske lærerne våre som jeg gleder meg veldig til å lære mer av :)

Lærerne er veldig flinke til å lære bort, man ser at de brenner for faget og måten de lærer bort på gjør at jeg bare vil lære mer ;D

Allerede etter første skoledag hadde jeg fått litt kontakt med noen av jentene i klassen, så vi gikk på Starbucks Oslo city etter skolen for å ta en kaffe og prate om hva vi forventet av skolen, lærerne og oss selv.
Det var veldig koselig :)

Blogges senere :) Håper alle får en fin lørdag videre :)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.