Min første blogg

Postet av Sarah Mosleh den 26. Aug 2013

Siden vi elevene ved Adam og Eva skolen har fått i oppdrag å lage vår egen blogg vil jeg bruke denne bloggen til å fortelle litt om hvordan det er å gå på denne skolen, hva vi gjør og hva vi lærer.

Dette er min 3. uke på skolen, og har aldri lært så mye interresant på så få dager. Vi har lært alt fra føneteknikker til hårets oppbygning. Alt det vi lærte de 2 første ukene hadde vi en prøve om forrige fredag, slik at vi kunne gå videre til å begynne med klipping denne uken. Jeg skal prøve å ta bilder av arbeidene mine som jeg kan legge ut å vise frem på bloggen.

Men idag slår jeg til meg en hårfrisyre jeg syntes er fin ;)

http://weheartit.com/entry/74581323/search?page=10&query=hairstyles

Ha en fin dag, alle sammen!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.