Nye utfordringer - helform!

Postet av Kristina Wien Stubberud den 28. Aug 2013

Hei og hopp!

Ett lite blogginnlegg før jeg finner sengen. I morgen er den 4 dagen med klipping av helform, noe som både er spennende og utfordrene. Så langt syntes jeg det går veldig bra, bare noen få småting å pirke på. I dag var jo tross alt bare 3 dagen med klipping, og jeg ser allerede stor fremgang på meg selv. På fredag skal vi ha en prøve i helform klipp, med konkav i nakken og diagonal forover! Dette prøvde vi i dag, og føler jeg fikk det til litt bedre utover dagen enn da jeg startet. Men det er utfordrene, og jeg ser frem til enda en dag med helformklipp og mer øving til prøven på fredag!

Fant noen kjente fjes med helformklipper, noen av disse var

Rihanna

Victoria Beckham

Tyra Banks

Nå finner jeg sengen, viktig å være opplagt og klar for en ny og herlig dag!

-Kristina :)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.