Min Første prøvekanin ble sukse! :)

Postet av Fredrik Håvelsrud Ringvold den 29. Aug 2013

I går kveld så spurte jeg tante om jeg kunne trene meg på helform på hode hennes! :) og hun sa ja til att jeg skulle få lov :) men hun var jo også en kunde så må gjøre som hun vill :) og hun var gradert i nakken så når jeg hadde føna det så vart det ikke sånne halve ovaler som går innover siden det var oppklipt :)

men hun vart storfornøyd med resultatet av klippen! :) klippte skrå pannelugg for første gang! :) og den gikk diagonal høyre (Kundens ønske! :) )


Det skal komme bilde men nå har jeg sittet kjempe lenge og prøvd allt som går ann men bildene vill ikke laste seg opp! men prøver igjen i kveld :) så stay tuned! :)

og i dag så skall vi gjøre det samme som vi gjorde hele dagen i går :P Helform klipp, deles opp i konkave inndelinger bak og Diagonal forover på sidene :) Føner når man er ferdig! :)

-Fredrik


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.