"Litt" nervøs ...

Postet av Birgitte Salberg den 29. Aug 2013

iiik, det er fredag i morgen, noe som betyr praktisk prøve. Dette blir den første jeg jeg er skikkelig spent! På mandag følte jeg at dette kom til å gå kjempegreit, men utover i uka har jeg blitt mer og mer usikker og i dag toppet det seg; det meste som kan gå galt, gikk galt, jeg ble ikke ferdig, ergo fikk jeg ikke sett over klippen i tørr tilstand (*sukk). Snakk om nedsyking av seg selv. Krysser fingre og tær for at jeg i hvert fall består :)

Nå har jeg øvd på å tegne arbeidstegninger og syker meg selv opp til i morgen for dette skal jeg klare!

http://salongen.blogg.no/1250622599_skoletid.html

Ønsker alle som skal ha prøven i morgen (og meg selv) lykke til, dette greier vi !!

- Birgitte <3


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.