Dokka langt opp i nesen:-)

Postet av Bettina Wintermark den 1. Sep 2013

Forrige uke begynte jeg med helform klipp. Dette hadde jeg virkelig gledet meg til.....det skulle sikkert gå veldig greit....liksom! Uken utartet seg som en berg og dalbane....vekselsvis mellom glede og frustrasjon gjerne på samme tid. Første dagen dro jeg hjem med flere plastrede fingre og øm nese etter å ha dratt dokka rett på den....Det er slik man sier på fransk at "man får yrke under huden":-)) Det er utrolig hva man lærer på en uke, også om seg selv. Jeg er ikke kjent som den mest tålmodig person, så derfor er dette en hard prøve hver dag. Nøyaktighet kreves hvert eneste sekund. Jeg hadde ikke det beste utgangspunktet til fredagstesten, ikke hadde jeg klippet hodet ferdig en eneste gang eller fønet. Hele natten før testen klippet jeg i søvne...hørte lærere i bakgrunn, hold saksen riktig! her er det gradering! Rusk! Hadde null tro på å bli ferdig på de timene, men det ble jeg....Stolt av det....endelig! Imorgen blir det gradering....en av lærerne sa "du synes at hel form er vanskelig, vent at du begynner med gradering"....skal prøve å holde meg unna dokka denne gangen:-)

Se hvor fin jeg ble!


1 Kommentar

Kommentarer

  • Liv Ida Linnea Dagfjord

    hihihihihi.. åå Du e så Go Bettina ;) ...du glemmte å skrive hva som skjedde på trikken ;P.. Din dukka blev ju veldigt fin ju.. Bra jobba Bettina!! Sees imorgon..

    02 september 2013
  • Bettina Wintermark

    Haha! Trikken ja:-)) takk for ros! Ses imorgen.

    02 september 2013

Logg inn for å skrive en kommentar.