Eh, hva gjør jeg nå?

Postet av Birgitte Salberg den 5. Sep 2013

heyho, nå er det snart helg igjen dere! Denne uka har som alle andre gåttveldig fort, men i løpet av tiden har jeg lært så utrolig mye, vært gjennom tre forskjellige graderingef denne uka; økende, minskende og i dag fikk vi demo i parallell gradering. De to første føler jeg er peanuts i forhold til den vi lærte i dag. Akkurat identisk klipp skal vi ikke klippe på mennesker, for skal jeg være helt ærlig så er det ikke den peneste klippen vi kommer til å klippe, men vi ble fortalt at vi ikke bruker hele, men setter den sammen med en annen klipp.

http://skolen.adamogeva.no/blog/post/713/test-parallell-gradering-mandag-17-september

Skulle du allikevel ønske denne klippen, er det bare å komme til meg i oktober :P

Etter lunsj skulle vi få prøve åklippe denne klippen selv. Å lage den første guiden på begge sider gikk greit, men da vi skulle klippe neste passé var det en tanke som stod i hodet mit; hva gjør jeg nå? Jeg stod der med kammen og saksa i hånda og visste i teorien hva jeg skulle gjøre, men jeg klarte bare ikke å klippe! Etter litt frem og tilbake, og en del runder med å spørre læreren hvordan jeg skulle gjøre det, måtte jeg bare ta sats og klippe. Gikk da greit til slutt, ble ikke helt ferdig med den ene siden etter 3 timer, så tempoet må økes i morgen.

Denne klipoen tror jeg kommer til å ta tid for meg å forstå, men på tirsdag skal jeg stå det klar til prøven! Skal bli deilig med en fredag uten prøve :)

Gi alt sammen i morgen for etterpå er det helg!

- Birgitte<3


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.