LIKE LENGER / ØKENDE LENGDER / GRADERING

Postet av Vittoria Stigum den 22. Sep 2013

Dette er garantert den klippe formen jeg sliter mest med.
Det som er fint med denne klippen er at jeg kan sjekke/se veldig fort om jeg har gjort feil. Men det hjelper jo ikke så mye når man bruker veldig lang tid på å rette det opp. Største problemet mitt med denne klippen er at jeg får en økning på høyre side.

Jeg gruer meg veldig til prøven på mandag. Det er 2 grunner til det, den ene er at det faktisk er på en mandag.. og det andre er at jeg har ikke rukket å klippet ferdig hele klippen.

Synes det er litt frustrerende når lærene sier at vi burde klare å klippe hele 2 ganger i løpet av en dag, når jeg ikke har klart å gå igjennom den 1 gang en gang. Men selv om jeg ikke har rukket det så vet jeg veldig godt hvordan jeg skal klippe den, så målet for i morgen er å klare å fullføre klippen. Som regel tenker jeg at det ikke går, men når det er en prøve så går jeg inn i "zombie-robott" modus, og jeg pleier alltid å rekke å klippe den ferdig :)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.