Ny sveis!

Postet av Birgitte Salberg den 24. Sep 2013

da ble det ny sveis allikevel! Dro ut allerede på lørdagen og ble superfornøyd med resultatet. For dere som ikke har sett det, så ser jeg altså slik ut nå.

Nye briller og ny sveis, føler meg fresh!

Uansett, over til skole; på mandag hadde vi test i økende lengder/like lengder/gradering. Dette var jeg sykt spent på siden jeg aldri hadde blitt ferdig med en klipp og føn på samme dag (nå skulle den gjøres på 5 timer). Spent og litt stressa gikk jeg i gang og ganske tidlig begynte jeg å føle at dette kom til å gå rett vest. Etter å ha klipt første del av graderingen ser jeg som forventet at forskjellen på sidene er kjempestor! Fikk et øyeblikk hvor jeg trodde jeg skulle frike helt ut, jeg hadde jo så dårlig tid. Etter å ha rettet opp så godt jeg kunne fortsatte jeg så fort som overhodet mulig for å bli klar til å føne. Føning er noe jeg bruker alt for lang tid på, så det er ganske irriterende å måtte sette av så mye tid kun til det, men men. Ble nesten ferdig med hele klippen, manglet bare å fjerne hjørner og rusk. Følelsen da jeg var ferdig var ikke god og jeg sa til meg selv at så lenge jeg ikke stryker så går det fint. Haha, var akkurat det samme jeg sa til meg selv på hel form-klippen :p var den helt siste på lista til å bli rettet så ble sittende igjen helt alene med mange frisører og modeller som løp rundt for å gjøre ting klart til show på kvelden.

I dag i lunsjen fikk vi vite karakteren og jeg ble superglad da det var et godt stykke unna stryk! Fikk ganske gode tilbakemeldinger og klippen sin helhet så ikke så ille ut som jeg trodde. Hjalp nok å få den litt på avstand, stod fem timer i strekk med øynene klint oppi dukkehodet.

I dag startet vi med kort gradering som, vi skal ha test i på torsdag på dukke og neste onsdag på modell med skjegg. Kjenner at jeg er spent på å begynne å klippe på mennesker og spesielt første modell. Har fått en som meldte seg til at jeg kan prøveklippe :)

Kos dere i kveld!

- Birgitte<3


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.