For the first time...

Postet av Cathrine Ringsrud den 1. Okt 2013

Hallo! :)
Er nesten 2 uker siden jeg sist var innom.
Sånn kort oppsummert hadde vi jo test i en kombinert klipp (ØL, LL, G). Følte vel egentlig at det ikke gikk så bra, noe det heller ikke gjorde. Resten av den uken hadde vi demo i KORT GRADERING, SKJEGG og RETT OPPSTÅENDE.
Vi hadde også test i kort gradering på.. torsdag? Hvis jeg ikke husker helt feil. Rett oppstående hadde vi kun en dag, og that's it!
Skulle så veldig gjerne tatt bilde og lagt det ut av disse to klippeformene, hadde det ikke vært for at jeg skamklipte dukken på fredag. Haha.
Men i morgen... Tør nesten ikke tenke på hva som skal skje i morgen. Det er vel denne dagen jeg har fryktet mest siden vi startet og klippe. Jeg skal ha min første modell. Tenk det. Første skoledag virket det veldig lenge til. MEN. Nå er vi altså her.
Jeg kjenner frykten bare samler seg som en klump i magen. Jeg gruer meg. Samtidig skal det bli veldig deilig å få det overstått.
Ulempen eller fordelen er at jeg ikke kjenner modellen min. Selv syns jeg det hadde vært greit med en jeg kjenner, ettersom det er den første. Men de andre jeg har snakket med syns heller det er en fordel at jeg ikke kjenner ham.
HALLO!!! Jeg skal dytte en barbermaskin i ansiktet hans. Planen min er å fortelle han hvor nervøs jeg er, så ikke han har så høye forventinger. Eller.. kanskje han blir redd?
Okei. Samme det. Kanskje jeg blir syk over natten? Hehehehehe

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.