Besøk av lærlinger fra Adam og Eva salonger

Postet av Christina Larsen den 1. Okt 2013

i dag fikk vi besøk av 5 lærlinger fra forskjellige Adam og Eva salonger. De var på skolen hele skoledagen og viste oss blant annet styling, ulike klipper, ulike farger og fortalte litt om enkelte produkter de bruker i salongen ved styling. Jeg syntes at det har vært en kjempe spennende dag ! Det var så spennende se på de ulike tingene som ble gjort, at jeg nesten ikke tok meg noen pauser i løpet av dagen. Lærlingerne bestemte seg for å velge ut de som virkelig ville få seg en forandring, så det var enkelte i klassen som fikk en helt ny look med både farge og klipp! Jeg var litt mer interessert i å få farging og stussing , så da ble jeg heller publikum hele dagen. :p Jeg syntes det var kjempe bra at vi kunne tilbringe denne dagen med de, slik at vi får en smakebit på hvordan det blir å jobbe i salong. De Lærlingene er ganske ferske på markedet selv, så da vet vi at vi lærer veldig mye nytt på kort tid og at vi må ta til oss alt vi kan av kunnskaper. Gleder meg :D

To av Lærlingene utførte også kort gradering, som var veldig bra i og med at vi skal ha vår første kunde i morgen - kort gradering. Det er mye nerver ute å går hos mange av oss. Blir veldig spennende å komme i gang med kunder også, nå som vi har holdt på med dukkene så lenge! :) Nå er det bare denne klippen som gjenstår, så skal vi endelig begynne på farge . Det gleder jeg meg veldig til:D


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.