Oppsett og makup!

Postet av Oda Louise den 1. Okt 2013

Oppsett til kort hår!

Nå har jeg laget en bildeserie av hvordan jeg har satt opp håret og sminket meg. Håret er egentlig ikke så vanskelig å forstå hvordan man setter opp, men å få det fint rundt hele hodet er en helt annen sak. Dette er første gangen jeg gjør dette i hele mitt liv, men syns ikke det ble så verst til å være første forsøk! Oppsettet passer til alt mulig fra klassisk til rocka. Det er vel mest sminken som avgjør hva som passer til hva (synes jeg). Jeg har valgt å sminke meg litt rocka med brune farger og svart eyeliner.

Først krølla jeg alt håret jeg fikk med. (krøllene er laget med rettetang)

Etter jeg hadde krøllet hele håret dynket jeg alt hår i ytre området i hårspray og formet det inntil hodebunnen så alle krøllene samlet seg på toppen. Det ser kanskje bra ut foran, men bak er en helt annen sak så dere slipper å se så mye av bakhodet mitt!

Da var jeg ferdig med håret, over til makeup.

Jeg startet med å jevne ut huden med fondashion og pudder, deretter fremhevet jeg skinnbein, "formet" til nesa med litt mørkere øyenskylle en min hudfarge og la lys øyenskygge under bryne for å fremheve de.

Tegnet på øyenbryna.

Så la jeg lys øyenskygge på øyelokkene.

Etter det la jeg på øyenskygge. Startet med en litt lysere brun med gull i innerst på øyet og la på mørkere farger utover å jevna det ut.

Deretter la jeg på eyeliner og maskara, så var jeg ferdig!

Har dere noe å si om mitt første oppsett så let me know, all tilbakemelding er bra! :)

Ha en fin kveld videre og sov godt!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.