Intervju med hovedlærer Ruth
Adam og Eva Skole og Akademi

Adam og Eva Skole og Akademi

Intervju med hovedlærer Ruth

Postet av Adam og Eva Skole og Akademi den 5. Aug 2016

Det er sommer, mye forberedelser og skolestart er rett rundt hjørnet, men hovedlærer Ruth Bakke tar seg alltid tid til et lite intervju.


Hvor lenge har du vært i frisørbransjen?
Nå nærmer det seg faktisk 17 år, tiden går fort når man har det gøy. Jeg har selv gått Adam og Eva Skolen, men på den tiden het det "Oslo Frisørskole". Deretter jobbet jeg mange år hos frisør Kåre A. Nilsen. Senere kombinerte jeg salongjobbing med det å være lærer ved Adam og Eva Skolen, men siden 2009 har jeg kun vært hovedlærer ved Skolen, og jeg elsker det!

Hva er det beste med jobben som hovedlærer?
Det er veldig mye, men det aller beste er nok å se elevene blomstre og mestre faget de virkelig har ønsket å starte med. Jeg føler meg ydmyk og privilegert over at jeg faktisk får lov til å bli kjent med så mange flotte, sterke og inspirerende mennesker! Frisørdrømmen er også veldig forskjellig for hver enkelt elev, om det er å jobbe i salong, starte egen salong eller jobbe med show/film/foto etc. Det som er felles, og viktig, er ønsket om et godt grunnlag. Det gjør det ekstra motiverende i jobben som hovedlærer, og som Skole, å få lov til å være med å danne dette grunnlaget.

Nå er det snart skolestart for nytt kull, hva gleder du deg mest til?
Gleder meg mest til å bli kjent med alle! Første skoledag er alltid like spesiell, selv etter så mange år. Siden vi er en privatskole er det elever i alle aldre, med ulik bakgrunn, men alle har søkt Adam og Eva Skolen. Det gjør de litt ekstra motiverte, og vi ser langvarige vennskap blir dannet, det er gøy.

Det er mange elever som er spente på sin nye hverdag. Kan du komme med tre tips?

- Hver stolt over yrket dere skal begynne i, det er helt fantastisk.
- For å bli god kreves det mye jobbing, som dere vil få igjen for siden.
- Viktigst av alt, smile og motivere hverandre hver dag!

Til sist vil jeg bare ønske alle nye elever velkommen, vi gleder oss veldig!


Ønsker du innblikk i en elev sin hverdag mot frisørdrømmen, kan du lese her.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc