Teori om farge

Postet av Oda Louise den 4. Okt 2013

I går fikk vi en stor bunke om farge. Syns det var ganske spennende, men kommer selvfølgelig til å ta litt tid før det sitter helt inne, en av lærerne sa at de fortsatt hadde fargekartet hengene på veggen i fargerommet i frisørsalongen. Er jo egentlig ganske fascinerende at det er så komplisert med masse tall og bokstaver, jeg hadde forestilt meg at det var enklere enn som så.

Nå sitter jeg å øver på fargeteorien, vi får jo besøk av Redken og Loreal på tirsdag og onsdag så da vil jeg helst forstå hva de snakker om og kunne dette ganske bra. Da er det bare å pugge i vei!

Vi fikk prøvd oss litt i dag å farget håret til dukka. Jeg valgte å farge etterveksten i en 5,2 og lengdene i en 6,62. Hadde forestilt meg et litt annet resultat men syns det ble ganske kult likevel, om fargen hadde vært sterkere på lengdene hadde det jo sett enda bedre ut. Andrine tok bilder for meg og får de ikke før i morgen så da legger jeg de ut da!

Syns dette er gøy og spennende så må si jeg koser meg med pugging for første gang!

Hvor lang tid tok det for deg å lære alt dette?


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.