Maria Saber

Maria Saber

Student

Mitt Første Innlegg/ Opprulling

Postet av Maria Saber den 23. Aug 2016


Hei og Velkommen!

Dette her er mitt første blogg innlegg. Vi har allerede fått unnagjort første uken på skolen og er nå i gang med andre uke. Første uken har vært litt tung med masse obligatorisk teori om blant annet fag begreper,hår og hud, markedsføring og stilhistorie.

Mandag den 22.08 har vi hatt om hodebunns massasje og hår vask, Noe jeg personlig synes er det beste når jeg er hos en frisør. På slutten av dagen hadde vi teori prøve. Som jeg synes gikk heeeeeeelt Okeey.


Litt om dagen i dag. I Dag har vi hatt om opprulling, hår oppsett og tupering. Lærene viste oss demo om hvordan opprulling og hår oppsett utføres. Og neste gang skal vi prøve det på dukkehoder, noe jeg gleder meg masse til. Det har vært en spennende og koselig dag :)HÅR OPPSETT
Stay tuned! Theres more to come.

MS.1 Kommentar

Kommentarer

  • Maryum Rehman

    Heisann For en fin blogg! Du virker kjempe dyktig og jeg gleder meg til å se hvordan du utvikler deg videre. Masse lykke til. Hilsen en fast leser😊😊

    23 august 2016

Logg inn for å skrive en kommentar.