Serine Hovland

Serine Hovland

Frisør

Første dag med hendene i håret!

Postet av Serine Hovland den 24. Aug 2016

Hallo! :)

Jeg føler at dagen idag har bare flydd forbi, og plutselig sitter jeg her hjemme og slipper et innlegg igjen. Vi har hatt en utrolig morsom dag på skolen idag, hvor vi har fått vårt første "hode" å jobbe med, og laget opprulling på. Det så så enkelt ut på demoen vi hadde med frisørlærerene igår at jeg tenkte at dette skulle gå fort unna, men der tok jeg temmelig feil ja! Med så langt hår som våre hoder hadde, så var ikke dette en enkel oppgave til å begynne med, men heldigvis tok det ikke så lang tid før jeg fikk teken på det.

Dette er da mitt hode, urørt. Bare tenk over de tippene på dette håret, også ser du det for deg vått og flokete. Dette skulle jeg da få full kontroll på, og klare å rulle en rull fra spiss til rot helt jevnt og rett.

Haha, igjennom mye frustasjon i starten fikk jeg jo det til etterhvert, og jeg ble kjempe stolt av meg selv jo fler jeg klarte! Veldig gøy!

Her er topp og venstre side ferdig.


Her er det ferdige resultatet. Jeg vet at de to sidene er forskjellige, men det er det en grunn til altså. Vi har nemlig tre forskjellige måter å rulle opp hår på, bas, underdirigert og overdirigert. Jeg har testet underdirigering på venstre side og overdirigering på høyre, det er grunnen til at de to sidene ser utrolig ugjevne ut. Midtpartiet mitt har jeg testet ut alle tre formene etter hvordan hodet er formet og hvordan de ville ligge når rullen er tatt ut.

Gleder meg til å se imorgen!

Elllers har dagen vært veldig rolig, og jeg bruker kvelden på å forberede meg til imorgen med inspo til to typer oppsettninger vi har fått i oppgave om å lage. Det blir utrolig gøy!

Ha en fin kveld! :)
Følg meg forresten gjerne på instagram, om du ikke gjør det allerede:
Serinehovland, der legger jeg ut daglige bilder av arbeidet jeg gjør om du er interessert.


1 Kommentar

Kommentarer

  • Lars-Erik

    Sinnsykt bra!Jeg trenger nok snart en hårklipp😊👍

    25 august 2016

Logg inn for å skrive en kommentar.