Marie Hasle Jensen

Marie Hasle Jensen

Student

Oh lord for et hår!

Postet av Marie Hasle Jensen den 25. Aug 2016

Morn folks!

I går og i dag fikk vi endelig gjort praksis!!! Dette er det jeg har gledet meg mest til siden jeg startet!

I går fikk vi dukkene våres! Eller hugguene som jeg sa da.. Trur de andre rundt meg lo, for ikke bare sa jeg huggu, men jaggu kalte jeg dukka mi for Olaf! Pent navn syntes jeg XD Så mens alle andre har fine jentenavn har jeg da en disneyfigur sitt navn.. Jaja ska man ha det gøy så ska man ha det gøy!

I går hadde vi opprullingene av dukkene. Jeg trur helt ærlig ikke jeg har banna og blitt så sur på en dukke som da... (Hehe flaut..) Olaf var ikke enig og spesielt ikke håret..men med litt godt tak og masse, MASSE vann så fikk jeg det til å fungere fordet.. Til sluttxD

I dag fikk vi gjøre oppsett! Noe jeg har gledet meg til siden det var noe jeg kunne.. Trudde jeg.. Hvem skulle tro at det å tuppere et hår skulle være så vanskelig? Jeg tenkte det kun var å dra håret litt hit og dit og få et slik lite kråkereir.. Men nå ser jeg jo hvorfor daxD fikk det til og ble faktisk fornøyd med resultatet!Dette ble da min versjon av svinekam.

I tillegg har vi i dag vasket hverandres hår og hatt hodebunnsmassasje, dette var utrolig spennende.. Selvom jeg må nok øve en del på å massere XD
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.