Svinekam & Lokketopp

Postet av Kristine Berget den 25. Aug 2016

Heisann !
Denne dagen på skolen har vært en utrolig morsom og ikke minst utfordrene. Vi har hatt sjamponering & hodebunnsmassasje, Opsett av Svinekam og Lokketopp.
Det å vaske hår kan man tenke seg er utrolig enkelt, men det er vanskeligere enn man tror, men det kommer til å bli lettere og lettere for hver gang man gjør det.

Etter at vi hadde vasket håret til hverandre så fønet vi det og styla hverandre, noe som var kjempegøy :) Vi ble litt rettet på når vi fønet håret av lærerne, og dette kommer vi til å lære mer om i morgen for da skal vi ha en dag med føning og føn-teknikker.


Dette er da bilder av svinekammen som jeg satt opp i dag. Det var utfordrende å faktisk få til denne svinekammen. Det så veldig enkelt ut når vi hadde demo på akkurat dette.
Etter en god stund med jobbing fikk jeg det endelig til !

Etter at jeg hadde brukt en god del tid på denne stylingen var det å sette opp en Lokketopp. Det som var viktig var å få hestehalen så glatt og stram som mulig (vi måtte buntuppere hele håret før vi gjorde dette). Her kommer det noen bilder:Da tar jeg kvelden og lader opp batteriene til en ny dag i morgen med nye utfordinger! :D

Kommer nok et nytt inlegg igjen i morgen, skal prøve å få lakt ut ihvertfall 1 inlegg om dagen :)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra Kristine Berget