Første oppsett

Postet av Lena Nicoline Karlsen den 25. Aug 2016

Heisann!

I dag har vi fått prøve oss på oppsett, noe som var kjempegøy men også litt utfordrende. Vi startet med å lage skisser og deretter tok vi ut hårrullene vi satt opp i går for å gjøre dukkene klare for dagen.


Oppsettet skulle være en såkalt "svinekam" noe som er et ganske klassisk oppsett som passer fint til bryllup, ball, gallaer osv. Jeg merker at det absolutt ikke er lett å jobbe på en dukke, spesielt siden vi ikke kan bruke noe produkter på de og det er vanskelig å holde alt på plass uten at ting detter fra hverandre. Her tror jeg det viktig å holde konsentrasjonen og ikke bli oppgitt når ting ikke går helt som man hadde planlagt.

Jeg valgte å løse oppgaven ved å dele opp håret ved krest og lage en svinekam i ytre område. Deretter lagde jeg to nye svinekammer oppå der igjen og kammet det sammen slik at det skulle se ut som én stor svinekam. Jeg merker jeg er veldig glad i de klassiske og elegante lookene.

Må si jeg ble mer fornøyd med skissetegningen enn selve oppsettet, men dette var gøy å gjøre og jeg tror det er et område hvor man fort kan utvikle seg når man lærer nye teknikker og triks for å gjøre oppsettene.

Øvelse gjør mester!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra Lena Nicoline Karlsen

My hair story

23.08.2016