Prestisjetung pris til Adam og Eva Skole og Akademi
Adam og Eva Skole og Akademi

Adam og Eva Skole og Akademi

Prestisjetung pris til Adam og Eva Skole og Akademi

Postet av Adam og Eva Skole og Akademi den 2. Sep 2016

En fredagsmorgen i august 2016 fikk vi den gledelige nyheten om at Adam og Eva Skole og Akademi har vunnet den prestisjetungeprisen «Best Academy for Marketing & Promotions 2015», under Intercoiffure Mondial. Lørdag 10.september setter vår gründer/administrerende direktør Øistein Bjørndal og vise administrerende direktør Cato Karpow seg på flyet til Paris hvor prisen blir overrekket.FOTO: PARISINFO


Historie
I 1986 fant Øistein Bjørndal (Adam og Eva Gruppen) og Per Kristian Idebøen (Spaghetti frisør), etter mange års samarbeid, at frisørfaget trengte en fornyelse. Ikke minst med hensyn til opplæringen av de kommende frisørene. Det er her grunnlaget legges for det som vil bli neste generasjons frisører. Adam og Eva Skolen fikk en viktig rolle å fylle som et supplement til den videregående skole. Helhet og kvalitet kombinert med dagens motebilde og mye praksistrening var det som stod i fokus.

Adam og Eva Skolen er i dag anerkjent i hele landet for høy kvalitet, dyktige elever og undervisningspersonell. Mange av dagens elitefrisører har sitt utspring fra skolen, som i 30 år har markert seg som den mest grundige og oppdaterte frisørskolen.
Adam og Eva er anerkjent både nasjonalt og internasjonalt for sin banebrytende posisjon i faget og motebildet i over 40 år. Mange norske og internasjonale frisører har jobbet eller jobber i Adam og Eva – systemet. Dette har ført til at salongeiere over hele landet velger å rekruttere studenter fra vår skole.


Adam og Eva Skole og Akademi
Adam og Eva Skole og Akademi har nå utviklet seg til en helhetlig eliteutdanning innenfor frisørfaget, og leverer et høyt faglig samarbeid mellom grunnutdanning, læretid og videreutvikling. Skole og Akademi skal kontinuerlig kvalitetssikre det faglige nivået, og oppfattes som banebrytende i forhold til faget og dagens marked.
Adam og Eva Akademi er vår smeltedigel av kreativitet og en viktig kilde for utvikling i selskapet. Akademiet står også for de største fashion arrangementene, og blir ofte booket av de største norske designerne.
Adam og Eva Skolen følger fullt ut det offentlige kravet til kunnskapsløftet og læreplanen innenfor frisørfaget. Vår stab er bredt faglig sammensatt og representerer en unik fagligstyrke på hvert sitt felt.

Stolt og ydmyk
I 2011 vant vi for prisen «Best continential academy», i år vant vi «Best Academy for Marketing & Promotions 2015». Det å vinne prestisjetunge priser som dette gjør oss ydmyke, og ikke minst stolte av hva vi klarer å oppnå. Når man daglig jobber for noe man brenner så sterkt for, setter vi slike priser utrolig høyt.


Intercoiffure, en etikett av internasjonal kvalitet

Organisasjonen er en internasjonal sammenslutning som står for prestisje og dyktighet. Den forener frisører av høy standard, som er knyttet både av kjærlighet til sitt håndverk og respekt for moralske verdier. Intercoiffure har over 3000 medlemsalonger i 55 land. Du finner blant annet deres medlemmer i Paris, New York, Tokyo, Berlin, London og Roma. Forgjengeren til dagens Intercoiffure ble grunnlagt i 1925 i Tyskland av frisører fra flere europeiske land.

Vi er stolte og ydmyke for å motta denne prisen, og ønsker å takke våre ansatte og samarbeidspartnere:

-L’Oreal Norge for nominasjon.

-Esra Røise byHands for illustrasjon.

-OuiCannesDesign for det grafiske.


Hilsen en sprudlende prismottaker0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc