PRODUKTER OG STYLING

Postet av Susanne Amalie Evjen den 19. Okt 2013

Fredag var en ganske så fin dag på skolen vår. Redken var å lærte oss om deres produkter, noe jeg har sett fram til. På slutten av dagen gikk vi sammen to og to og kunne style eller kure håret til hverandre. Jeg og Nora valgte først å kure håret til hverandre, noe håret mitt hvertfall trengte etter å ha farga håret en del, men sånn er det når jeg vil ha det rødt. Vi brukte Redken sin cat kur 4x5min, og jeg kjenner at håret alt er litt sterkere. Vi fokuserte begge på å tilføre proteiner, noe begges hår var i mangel på etter mye farging.

Jeg rakk også å style håret hennes helt på slutten av dagen. Siden Nora har naturlige krøller, brukte jeg styling produkter for å framheve de, og en tørr shampoo i hodebunnen for mer volum. Syntes det ble ganske så kult jeg!! Jeg skulle også ønske jeg hadde naturlige krøller, men sånn er det vel alltid.. man vil ha det man ikke har!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.