Stine Rasmus

Stine Rasmus

Student

Klipp og farge

Postet av Stine Rasmus den 7. Sep 2016

God onsdag! I forje uke startet vi endelig med klipp, og i går hadde vi test. Testen gikk ut på en liten teori bit i begynnelsen, så klippe en helform med pannelugg. Dette er årets første klippeprøve så jeg tror alle hadde mye nerver ute på villsoor, meg selv inkludert. Men testen gikk bra, og jeg er klar for neste utfordring. I dag lærte vi helform klipp med gradering. Jeg lærer det praktiske arbeidet med en gang, og er ofte den første som begynner å føne. Det skulle gjære vært slik at jeg skulle lært det teoretiske like raskt, men det kommer heldigvis sakte men sikkert da man holder på med håret.
Etter klippetesten i går fikk jeg besøk av ei venninne som lurte på om jeg kunne klippe håret hennes og farge det. Her er før og etter:

Hun har tidligere hatt en undercut, og ville bli kvitt den. Så da passet det jo perfekt å klippe en enkel helform, spesiellt da etter at vi nylig har lært om det. Vi har ikke lært om hårfarging enda, men jeg tok utfordringen på strak arm. Jeg synes at resultatet ble superbra, og gleder meg mer og mer til å få testet på mennesker.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.