Oppsett til kort hår

Postet av Oda Louise den 21. Okt 2013

Hei igjen!

Måtte bare gjøre noe gøy med håret mitt før jeg hoppet i dusjen, haha.. Da startet jeg med å dele opp fra øre til øret og satt alt håret bak øret bort.

Så flettet jeg en "waterfall braid" i håret foran øret. For dere som ikke vet hvordan man gjør det kan dere gå inn på denne linken " http://www.youtube.com/watch?v=a-42acYDg70 ". Det var første gangen jeg fletta waterfall braid nå, er ganske sikker på at jeg gjorde det riktig, men klarer ikke helt å forklare det haha.

Når du er ferdig med den tuperer du håret på krona, tvinner håret i en liten dutt bak å setter i en fliseklemmer, that easy! Nei da.. Sleit litt, men klarte det til slutt, etter litt øving sitter den nok inne.

Her er resultatet:

Hva synes du?


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.