Oppsett og annet

Postet av Oda Louise den 22. Okt 2013

Hei!

I dag hadde vi halv dag med oppsett og halv dag med opprulling (eller het det det?) fikk helt hjerneteppe nå.. Men uansett! Først hadde vi demo i svinekam og brud oppsett. Ida er så flink med oppsett (en av lærerne vi hadde i dag). Da valgte jeg å prøve meg på svinekam, mamma skal på ball snart og jeg skal muligens lage en svinekam på henne, så det var bra vi fikk en gjennomgang om fremgangsmåten. Det gikk ganske bra, skjønte hvordan man gjør det, men må nok øve litt på å få den perfekt. Fikk dessverre ikke tatt noen bilder i dag, men til dere som ikke vet hva det er så fant jeg tre bilder som kan demonstrere hvordan det ser ut.

Så sånn ser det ut! Jeg syns det er utrolig fint og romantisk.

Resten av dagen hadde vi opprulling, dette kan man gjøre før man gjør et oppsett for å vinke håret den veien du skal ha det slik at det blir lettere sette opp håret.

Etter skolen dro jeg til Waynes Cofiee og øvde helt frem til 18:45. Det er ikke dårlig til å være meg! Som jeg har forstått skal vi ha en stor prøve neste tirsdag i all teori vi har hatt frem til nå og det er ganske mye! Men denne gangen skal jeg være mere forbrett enn det jeg var den første teoriprøven (som gikk rett i dass..).

Dere kommer sikkert til å høre fra meg senere i kveld også, så da snakkes vi!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.