SVINEKAM OG KRUSSEDULL

Postet av Susanne Amalie Evjen den 22. Okt 2013

Idag har vi hatt opprulling og oppsett! Var veldig gøy å lære litt om det også. Tror de fleste satt under demoen og bare klødde i fingrene etter å kaste seg over dukka. Vi fikk litt tid på slutten av dagen til å prøve oss litt. I morgen skal vi gjøre det hele dagen, og må si jeg gleder meg til å holde på litt med dukkene igjen etter ett langt opphold med mye teori.

Visste ikke helt hva jeg skulle kalle det andre oppsettet vi lærte av læreren vår Ida, så det ble krussedull, men en fin krussedull da!

Jeg kunne lagt litt mer flid inn i svinekammen jeg lagde, men hadde lyst til å prøve meg på begge deler innen skoledagen var over og det fikk jeg faktisk til.

Her var planen å rulle håret så det skulle ligge til siden, derfor har jeg skrådd rullene, og under dirigert de to nederste rullene. Satser på at jeg rekker hele hodet i morgen, så jeg også får sett resultatet.

Her er min såkalte "krussedull"


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.