Ida Kristin Hellum

Ida Kristin Hellum

Student

Uke 5 - Gradering med parallel effekt

Postet av Ida Kristin Hellum den 20. Sep 2016

Hei igjen, alle sammen.

Denne uken har vi jobbet med gradering med parallel effekt og like lengder.


Vi har hatt test i gradering med parallel effekt, noe som var et av høydepunktene denne uken.

Fordi jeg syns denne klippen var vanskelig, var jeg ekstremt nervøs i forkant av testen. Jeg hadde heller ingen god magefølelse etter levert test, men dette gikk jo over all forventing 😃 På teoridelen fikk jeg 14 av 15 riktige, og jeg er kjempe fornøyd med tilbakemeldingene på klippen.

oe rusk og litt c-form i fønen, men her er altså resultatet mitt. ⬇


I uke 6 står økende lengder for tur. Ny dukke og langt hår. Oppdatering følger..


Ha en fin dag 😊Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.