Ida Kristin Hellum

Ida Kristin Hellum

Student

Uke 6 - Økende lengder

Postet av Ida Kristin Hellum den 23. Sep 2016

Heihei:-)


Denne uken var det økende lengder som stod i fokus, med demo på mandag, klipp på tirsdag, forberende test på onsdag og test på torsdag.


Ny langthårsklipp betydde selvfølgelig også ny dukke med laaangt hår, noe som var ekstremt uvant etter noen uker med korte klipper.


Da jeg så "økende lengder" på timeplanen tenkte jeg, som sikkert flere, "ahh endelig en litt lettere klipp". Der tok jeg derimot veldig feil. Denne var like vrien som alle de andre klippene og klippeteknikkene vi har lært.


Forberedelsene til denne testen gikk ganske greit, men på selve testdagen mistet jeg litt fokus underveis. Teorien gikk ganske bra, en liten mangel på projeksjonstegningen førte til at det ble 5,5 av 6 mulige poeng. Litt surt, men sier meg fornøyd med det.

Klippen startet ganske greit, men underveis rotet jeg litt med projeksjonen og endte opp med noen artige linjer. Når det er sagt hadde jeg en fin designlinje, jeg hadde en V-form og fønen var gjennomarbeidet.

Jeg sikter ikke så høyt på karakterskalaen denne gangen, men jeg har lært at det å være fokusert, og å kryssjekke ofte ikke er en dum ting. Kommer nok aldri til å ta det for gitt igjen.


På fredag hadde vi demo i kombinasjonsklipp (like lengder, økende lengder og gradering), og jeg sier bare "wow". Mange elementer å huske på med denne klippen, men den så veldig morsom ut, og jeg gleder meg veldig til å ta saksa fatt på mandag 😃


Resultatet av testen ser du her ⬇Etter enda en fullpakket uke ser jeg frem til en helg med fri, og lader opp til en ny og spennende klippeuke😊


God helg! 😃


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.