Natalie Beckford

Natalie Beckford

Frisør

Long Time No See

Postet av Natalie Beckford den 20. Okt 2016


Vi fick chansen att färga varandra och då så jobbade jag och Anders tillsammans. Anders villa ha bort de gula tonerna i håret. Så jag satte i lite violet för att slå det ut då använde jag 07v och en 09V, Shades från Redken. På bilden ser man att det blev lite för mycket violet i topparna, med det gradvis blivit en mer naturlig färg. Så nu ser han ännu mera fresh :) Det var svårt att jobba med blont och blekt hår, men ser VERKLIGEN fram emot att lära mer.


Här har vi en bild på en super nöjd Rebecka som jag och Kim gjorde en perm på. Vi använde InnerSecret från Redken. Det tog sin tid, men super häftigt att se slut resultatet.Jag gillar inte alls att skriva blogg, för att jag har dyslexi. Så det tar lite extra tid för mig att skriva ett rättstavat inlägg. Men man lever och lär, så jag skall försöka bli bättre på just det.

@b3ckford


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.