Fra guttedrøm til virkelighet

Fra guttedrøm til virkelighet

Postet av Adam og Eva Skole og Akademi den 1. Des 2016

I går, 30 november, fikk Alexander Harlem (29) fra Halden sin ultimate guttedrøm oppfylt: Å style verdens mest berømte moteshow, Victoria's Secret Fashion Show. Kendall Jenner og Gigi Hadid var blant annet noen av modellene som skulle gå visningen.

Harlem, som han kalles av bransjen, har siden han ble oppdaget på selveste Instagram i 2013 (@harlemalexander) vært en del av teamet til den anerkjente stylisten Anthony Turner. I tillegg jobber han på Adam og Eva på Steen & Strøm og er en del av Pudder Agency. Harlem er trolig den eneste nordmannen som har vært booket til å jobbe med det ekstravagante Victoria's Secret-showet, noen gang.


"For meg er dette den ultimate drømmejobben. Dette er større enn Paris Fashion Week, og er noe jeg alltid har hatt lyst til å gjøre. Å få style de jentene der har vært en uoppnåelig guttedrøm", sier Harlem i et tidligere intervju med MinMote.

Mandag 5. desember kan resten av verden få se det spektakulære showet, som i følge The Sun har 500 millioner seere på verdensbasis. I år har også Victoria’s Secret 20-årsjubileum for undertøysvisningen og gjett om vi gleder oss!


Ønsker du å følge Harlem sine fotspor? Søk i dag.0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc