Kurs for frisører

Adam og Eva Akademi kurs

VIDEREUTVIKLENDE KURS FOR FRISØRER

Adam og Eva Akademiet har i en årrekke kurset frisører i både inn- og utland, og ønsker å dele all den kunnskap vi har opparbeidet oss gjennom tidene. Denne høsten tilbyr vi effektive kveldskurs som inspirerer og oppdater deg på de aktuelle trender

Ønsker du å ta dine ferdigheter til et nytt nivå?

Book ditt kurs her
Kontakt oss for mer infomasjon

KURS

Adam og Eva - Kolleksjonsvisning

Er du frisør eller frisørlærling? Trenger du faglig påfyll og inspirasjon?
På dette kurset tar vi utgangspunkt i Adam og Eva sin kolleksjon og leker oss med klipp (dame + herre), farge og styling! Vårt ønske er å inspirere deg som frisør til å tenke kreativt på dine kunder.

Dato: 3.november kl.19.00 - 21.00
Bindende påmelding, se link til billetter
Pris: 500kr
Student - og lærlingpris: 375kr (husk studentbevis)
Betaling skjer med faktura

Inngang: Adam og Eva - Galleriet / Schweigaardsgate 14.

VELKOMMEN!

BOOK KURS HER

EIRIK THORSEN  CREATIVE DIRECTOR, ADAM OG EVA OG  EIER AV ADAM OG EVA GRENSEN.

"Slik frisørbransjen er i dag er det alfa omega å ha de grunnleggende fagkunnskapene på plass. Nye trender kommer raskere enn før, og mange ser det som utfordrende å følge med. Alle mine ansatte har vært i gjennom akademikursene Adam og Eva Akademi tilbyr, og dette gjør at de føler seg trygge i hverdagen, og kan virkelig leke seg med kundene. Dette er en viktig investering for meg som salongeier. Som kreativ leder i Adam og Eva Gruppen er jeg selv med å utvikle akademikursene og holder de fortsatt. Jeg får nye «aha opplevelser» hver gang, da dette er kurs som fint kan gjennomføres flere ganger for å repetere og oppdatere fagkunnskap."