Om Skolen

Adam og Eva Skolen

Å komme riktig ut fra start er viktig uansett hva du vil med livet ditt. Det å velge riktig skole er avgjørende. Hva er avgjørende for deg i valg av skole? Hva er dine mål for karrieren?

Vi veileder deg til målet ditt!

I 1986 så Adam og Eva frisør et behov for et godt alternativ til det den offentlige frisørskolen kunne tilby. I samarbeid med Spagetti frisør ble Oslo Frisørskole startet, som Norges første private frisørskole.

Adam og Eva skolen er i dag anerkjent i hele landet for høy kvalitet, dyktige elever og undervisningspersonell. Mange av dagens elitefrisører har sitt utspring fra skolen, som i 30 år har markert seg som den grundigste og mest oppdaterte innfor frisørutdanning. Adam og Eva frisør er i dag anerkjent i hele landet og internasjonalt for sin banebrytende posisjon i faget og motebildet i over 40 år. En stor del av de beste frisørene innlands og utlands har jobbet eller jobber for Adam og Eva.
Dette har ført til at salongeiere over hele landet velger og rekruttere studenter fra vår skole. Vi lykkes fordi vi har fokus på de viktigste tingene i faget, vi sørger for å ha dagens beste frisører som lærere, og vi tar kun inn de søkerne som er motiverte og klare for å stå på litt mer enn gjennomsnittet.

Skolen har nå utviklet seg til en helhetlig eliteutdanning innenfor frisørfaget. Og skal levere et høyt faglig samarbeid mellom grunnutdanning, læretid og videreutvikling. Skolen skal kontinuerlig kvalitetssikre det faglige nivået og oppfattes banebrytende i forhold til faget og dagens marked. For å kunne synliggjøre enkeltindividet legger skolen vekt på fagets omfang innenfor kunst, kultur og design. Samarbeid og vinnerkultur er nøkkelord.

Vi veileder deg fra drøm til virkelighet.